Welkom

We zijn heel druk met de voorbereiding van wat waarschijnlijk ons drukste seizoen ooit is. Zoals gebruikelijk geven we ook dit jaar weer tweemaal een Kerstconcert. Op vrijdag 20 december in Noordwijk (Maria ter Zeekerk) en op zaterdag 21 december in Leiden (Marekerk).

Voorafgaand aan onze Kerstconcerten  werken we samen met het Toonkunst Orkest Leiden en 3 andere koren  mee aan de wereldpremiere van een nieuw werk – The Voyage to Creation van Jeppe Moulijn (zondag 1 december – Stadsgehoorzaal Leiden en zaterdag 7 december – MCO Hilversum).

Tot besluit van dit seizoen zullen we zingen bij Kerstavond diensten in de adembenemende Pieterskerk in Leiden (dinsdag 24 december). Elk jaar wonen meer dan 2000 mensen deze diensten bij, dus wees er op tijd bij om verzekerd te zijn van een zitplaats.

Over ons

Leiden English Choir is een internationaal amateurkoor van 45 enthousiaste zangers. Er wordt koormuziek gezongen uit de hele wereld, in verschillende stijlen en uit verschillende periodes. Het koor is opgericht in 1973 vanuit de Engelse faculteit van de Universiteit van Leiden.

Onze dirigent is is:
Hebe de Champeaux 
en onze repetitor is 
David Dekker

 

 

Reacties zijn gesloten.