kennismaken

 

Het Leiden English Choir … is een dynamische groep mensen van verschillende
leeftijden en nationaliteiten.  Regelmatig zingen buitenlandse studenten voor één of meerdere periodes met ons mee. De repetities vinden dan grotendeels in het Engels plaats.

Twee concerten per jaar … in en rond Leiden: één rond de Kerst met onder andere traditionele Christmas Carols en één in het voorjaar met een thematisch klassiek of modern karakter. Naast Engelstalige componisten als onder meer Britten, Vaughan Williams en Rutter, komen bijvoorbeeld ook Händel, Fauré en Rossini aan bod.

klik hier voor meer foto’s

Gezellig en serieus … we werken hard en nemen onze muziek en de repetities heel serieus, we proberen binnen onze mogelijkheden, altijd een zo hoog mogelijke muzikale kwaliteit te bereiken.
Gezelligheid is op het LEC ook belangrijk: we vinden het leuk om tijd met elkaar door te brengen. Zo bezoekt een wisselend aantal koorleden regelmatig na de repetitie het nabij gelegen café en is er maandelijks een borrel, georganiseerd door de stemgroep die daarvoor aan de beurt is. Ook de feesten na afloop van de concerten duren meestal tot in de late uurtjes….

 

 

Reacties zijn gesloten.